Hans van den Berg Fotografie in het Kunstcentrum Haagweg

Bruidsreportages; Studio Portretten; Reclame-Stills;
Familie portretten;

Ik ben Hans en heb mij als freelance fotograaf gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie. Ik ben gevestigd in de regio Leiden, maar werk ook ver daarbuiten!

Waarom zou je mij moeten nemen? Er zijn zoveel andere fotografen. Niet dat ze allemaal goed zijn, maar het is toch moeilijk kiezen. Houd je van iets anders, iets nieuws en iets onverwachts dan moet je bij mij zijn. Ik speel snel op op nieuwe onverwachte situaties en kan daar dan iets bijzonders en vooral iets leuks van maken. Zo stond ik een keer in de file achter de bruidsauto en ben toen uitgestapt en heb op dat moment hartstikke gave foto's kunnen maken. Die file was niet gepland, maar omdat de bruid en bruidegom mij tot hun verbazing langs hun auto zagen lopen zijn ze ook even uitgestapt en konden we het fileleed veranderen in een top fotosessie. Wij waren niet de enigen dit leuk vonden :-)

Portretten maken vind ik ook helemaal geweldig. Op locatie, bij je thuis op het strand of in de studio. Waar je maar wilt.

Dit jaar houd ik elke vrijdag vrij om met beginnende modellen shoots te doen. De bedoeling is wat nieuw creatieve dingen uit te proberen. Daar leer ik ook weer van en dat gebruik ik weer vooor de bruidsfotografie.

Met Erik Flikkenschild en Andor Kranenburg heb ik het Leidse Fotografen Collectief opgericht: Light4Focus. Wij hebben gekozen voor een eigen creatieve stijl met hoge kwaliteit. 

 

Nieuw project: kunstfotografie met Inge Reisbermann.

Vermelding in  de telefoongids
Meer over mij

Klanten

Bedrijven more »
Verenigingen en Stichtingen more »
Particulieren more »
Leids Film festival more »
3 oktober Vereniging more »